Ruimtes spiegelen

Een ruimte kan op ieder gewenst moment gespiegeld worden in ViSoft Premium. Om ruimtes te spiegelen, ga naar het tabblad Menu Ruimte | Muur | de knop ruimte spiegelen. Zoals u ziet kan de ruimte verticaal of horizontaal gespiegeld worden.

Het spiegelen van een ruimte is geprogrammeerd op basis van het spiegelen van de bouwkundige onderdelen en het opnieuw plaatsen van de sanitair producten op basis van ronddraaien.
De origineel geplaatste producten behouden dus hun artikelnummer, veel producten zijn symmetrisch en kunnen dus zonder problemen in een gespiegelde ruimte geplaatst worden. LET OP: dit is vaak niet mogelijk bij douche wanden.
U dient zelf aan te geven bij uw instellingen dat u standaard alles wilt spiegelen. Ga naar basisinstellingen | Sanitair | geometrie opties om te zorgen dat het sanitair mee wordt gespiegeld. In de stuklijst waarschuwt ViSoft m.b.v. rode artikelnummers dat de producten gespiegeld geplaatst zijn.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *