Global Illumination instellingen

Global Illumination (GI) is een van de visualisatie effecten die je kan controleren. Je belichting zou moeten verbeteren, alleen al door het aanzetten van deze functie. Global Illumination verwijst naar een scene/omgeving waar de belichting weerkaatst wordt rond en op objecten (indirecte belichting). Deze functie zorgt dus voor secundaire lichtbundels, waardoor een aangename en evenwichtige belichting ontstaat. De Global Illumination functie vind je in de onderste menubalk onder visualisatie effecten > Global illumination en onder menu Zicht | Uitgebreid.


Links: Geen GI. Rechts: GI staat aan

Let op: Global Illumination heeft geen effect op PhotoTuning. Hier lees je welke lichtinstellingen invloed hebben wanneer je gaat renderen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *